Direktlänk till inlägg 5 mars 2008

Den lilla konsumtionsdjävulen

Av A - 5 mars 2008 12:28

Nu försöker han slå sina klor i mig igen, den lilla konsumtionsdjäveln.

Satt länge på nätet igår och bara kollade på sånt jag skulle vilja köpa. Sen är jag ju "dålig" på att slutföra köpen. Som tur är, kanske. Annars skulle det bli dyrt. Inte för att det är jättedyra saker, men det finns ju så mycket man skulle vilja ha.


Vi har alltid den fula papperslådan med maskindiskmedel på diskbänken, så den här skulle passa perfekt i vårt kök.



Och de här skulle göra sig såååå bra i vårt vardagsrum:

Tänk de med ljus på, eller den med elefanten är så snygg så den kan nog få sitta på väggen.

Hmmm, måste bara fundera lite till...meddelar senare om jag slog till och handlade...







 
 
Linda

Linda

5 mars 2008 13:32

Visst finns det en massa som man skulle kunna shoppa. har en masa shoppinglänkar på min blogg nu.. Sade att jag ska få köpa åtminstone en sak i månaden beroende på om ekonomin tillåter.
Förresten såg längre ner & på tidigare inlägg att du är en jäkel på att rita. Skulle du kunna tänka dig att måla en bild med 3 barn & 2 vuxna, vad skulle du ta isådanfall??

http://trebarnsmamma.se

 
Ingen bild

A

5 mars 2008 13:41

Linda: Oj! Tack för komplimangen. Tyvärr så har jag ju aldrig tid att rita nu...men om jag får mer tid (eller tar mig mer tid) så lovar jag att skriva det här, så kan du få skicka en bild till mig.
Hur mycket jag skulle ta? Oj, har aldrig tänkt att någon skulle vilja betala mig för att rita. Har faktiskt ingen aning.
Det tar ju ganska lång tid att få till ett porträtt...nä, jag kan faktiskt inte svara.
:)
Jag får återkomma om det i så fall.

 
Ingen bild

Lucia

6 mars 2008 20:38

Ååååå vilka fina prylar!! Vill också ha. Varför får man sånt habegär av vissa saker? Inte roligt. Det blir ju jättedyrt och inte blir man nämnvärt lyckligare direkt heller...eller jooo kanske lite : )
kram från Lucia

 
Ingen bild

A:

7 mars 2008 08:48

Lucia: Jo, liiiite lyckligare blir man, en liten stund åtminstone. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av A - 18 augusti 2008 10:57

Titta in till Min NYA Soffa  

Av A - 8 augusti 2008 14:11

Japp! Nu är 5 av 6 semesterveckor avslutade och jag har även haft semester från bloggandet. Men jag har "roat" mig med att flytta bloggen även om inget nytt skrivits.     VÄLKOMMEN IN TILL MIN NYA BLOGG!   Hoppas ni kommer dit, mina "bloggvänner"! :)...

Av A - 4 juli 2008 15:13

...men nu, NU, börjar semestern!      

Av A - 4 juli 2008 13:24

1½ timme kvar! Sen börjar semestern. 6 härliga, långa, lediga veckor! Var på stan och handlade lite grejer på apoteket. Nödvändigt ont, bl a Strepsils eftersom jag vaknade med halsont. Men det verkar ha gett sig nu. Hoppas det bara vara ett "skrämsko...

Av A - 3 juli 2008 14:31

...är sommaren här igen! Solen skiner och det är jättevarmt ute. Har jobbat hemma och kunnat gå ut och hänga lite tvätt emellanåt. Snart ska jag hämta Sonen på dagis och det blir nog en eftermiddag i trädgården. Fyller nog hans lilla pool med vatten ...

Ovido - Quiz & Flashcards